Digital Marketing

Bestaat het nog, grote familiale bedrijven zonder CRM en digitale marketing?

Bestaat het nog, familiale bedrijven in Vlaanderen die duizenden mensen tewerkstellen over de gehele wereld en nog geen CRM hebben, nog te zwijgen over de marketingafdeling die onbestaande is en centralisatie van data een nieuw begrip is, Excel werkt toch prima.

Het moet toch zijn dat wat die bedrijven doen bijzonder sterk is, want dit kan je enkel veroorloven vanuit een luxepositie. Als je bedenkt wat dan het potentieel moet zijn met een sterke digitale (marketing) strategie, dan durf je misschien wel spreken van gemiste kansen.

Als we die bedrijven willen doen groeien op een duurzame manier, dan kan ik maar zeggen, alle hens aan dek. Vandaag is een heel mooie dag om te starten!

Om maar te wijzen op de klant eerst en optimale klantbeleving. Hoeveel tijd verspilt de klantendienst op manuele orderingave terwijl ze echt de klant kunnen helpen? Heb jij dit al berekend?

Is jouw bedrijf op zo’n kantelmoment, ook Vlaanderen helpt met KMO groeisubsidies tot 50%. Waarom wachten? Het blijft boeiend om bedrijven te helpen en in staat te stellen om duurzaam te groeien in deze digitale tijd met de enorme verwachtingen van de nieuwe klant.